Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

Brunost no igjæn

     
Annonse

John Grant: Love Is Magic, (Bella Union, 2018)

Levemannen John Grant er tilbake sitt fjerde soloalbum, og på ny er det hans (ofte) trøblete liv og forhold til omverden som gjennomsyrer hver pore av musikken han lager. Love Is Magic er hans desidert mest elektroniske ytring så langt, men Grant fortsetter å skrive vittige, bitende og underholdende låter, som vanlig balanserende mellom det vemmelig selvopptatte og det smått geniale. «Brown Norwegian cheese / Don’t worry who you do», synger han. Denne helgen lytter jeg.

Ando Woltmann

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Hun setter seg på beaten, og eier den.»
«Kanskje befinner vi oss ute på et jorde, kanskje utenfor en nattklubb.»