Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

Brunost no igjæn

     
Annonse

John Grant: Love Is Magic, (Bella Union, 2018)

Levemannen John Grant er tilbake sitt fjerde soloalbum, og på ny er det hans (ofte) trøblete liv og forhold til omverden som gjennomsyrer hver pore av musikken han lager. Love Is Magic er hans desidert mest elektroniske ytring så langt, men Grant fortsetter å skrive vittige, bitende og underholdende låter, som vanlig balanserende mellom det vemmelig selvopptatte og det smått geniale. «Brown Norwegian cheese / Don’t worry who you do», synger han. Denne helgen lytter jeg.

Ando Woltmann

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur