Annonse
00:00 - 14. september 2018

Bildet jeg nærmest besvimte av

Siste dager av Munan Øvrelids utstilling World, Objects and Drama på Kunstnerforbundet, står til 16.9.

Annonse

Siste dager av Munan Øvrelids utstilling World, Objects and Drama på Kunstnerforbundet, står til 16.9.

Jeg kan garantere at du finner det samme bildet jeg nærmest besvimte av i Munan Øvrelids utstilling, for det er faktisk så flott og du blir garantert berørt. Bildet jeg sikter til, blir nok stående igjen som det vakreste og mest forlokkende bildet på lange tider, for slike kommer sjelden og kan aldri kalkuleres på forhånd, det er det fine. Det er noe helt vanvittig magisk med den konfronterende roen til ugla på teppet, teppet som jeg trodde var av kirkeglass. Øvrelid fremkaller gåsehud, sjelden vare nå for tiden.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse