Annonse
00:00 - 07. september 2018

Bannon inn, Bannon ut

Annonse

Om du av en eller annen grunn ikke tilbringer livet med Twitter intravenøst levert til hjernen, er det mulig du gikk glipp av saken: The New Yorker slapp denne uken nyheten om at Steve Bannon, Donald Trumps tidligere høyre hånd, skulle delta på magasinets årlige festival. Reaksjonen fra sosiale medier var, vel, forutsigbar: Hvorfor gi plass til den ukronede kongen av hvit nasjonalisme, spurte noen, mens andre mente man må debattere også med dem man er uenig med. En rekke talere ga så beskjed til redaktør David Remnick om at de ikke kom til å stille så lenge Bannon var invitert. Og vips, var Bannons invitasjon trukket tilbake. Farlig knebling av ytringsfriheten, eller et eksempel på et fungerende (idé)marked? Døm selv.

 
Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse