Annonse
00:00 - 10. august 2018

Søvnløs på Vestlandet

Annonse

Annette Kierulf: Nattstudier. Galleri Briskeby, Oslo.

Får kunst som blir til i søvnløse netter en egen kvalitet? Annette Kierulf er kjent for sine underfundige tresnitt, ofte vist i samarbeid med søsteren Caroline Kierulf. Nå har hun brukt søvnløse netter på å tegne melankolske, vestlandske hus og landskap, inspirert av utsikten fra vinduet og nattlige spaserturer. Nattstudier stilles ut på Galleri Briskeby i Oslo, parallelt med de fire danske grafikerne i utstillingen Blokbusters. Frem til 2. september.

Oda Bhar

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.