Annonse
00:00 - 31. august 2018

Pangåpning på platehøsten

Annonse

Moskus: MiraklerHubro, 2018

Spennende høst i vente fra det fremdeles like stødige plateselskapet Hubro, som pangåpner med pianotrioen Moskus’ fjerde album. Mirakler kommer som kjent i mange former, og nettopp grensesprenging er stikkordet for det pianist og altmulig-menneske Anja Lauvdal, bassist Fredrik Luhr Dietrichson og trommis Hans Hulbækmo etterstreber. Moskus befinner seg et sted mellom fri improvisasjon, vage komposisjoner, hurtige stemningsskifter og musikalske sjangerparodier. De behersker uttrykket til tuppen av fingrene.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

«Hun setter seg på beaten, og eier den.»
«Kanskje befinner vi oss ute på et jorde, kanskje utenfor en nattklubb.»