Annonse
00:00 - 24. august 2018

Ny film om Eichmann

Annonse

«I Israel hører vi om dette fra vi er små, men jeg fikk sjokk da jeg leste manus, fordi det inneholdt så mange detaljer jeg ikke kjente. Etterpå gikk jeg rett til historiebøkene for å finne ut hva som faktisk skjedde, og hva som var skrevet inn for filmen.» Det var skuespilleren Lior Raz som onsdag uttalte dette til Movieguide, i anledning den internasjonale premieren på Operation Finale. Filmen handler om arrestasjonen og rettssaken mot holocaust-organisatoren Adolf Eichmann, og har norsk premiere i oktober. Lior Raz ble intervjuet i Morgenbladet i juni, da han var aktuell med Netflix-serien Fauda. I Operation Finale spiller han Mossad-direktøren Isser Harel.

 
Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse