Annonse
08:30 - 31. august 2018

Michael Jackson 60

Annonse

Onsdag denne uken ville Michael Jackson ha fylt 60 år, og National Portrait Gallery i London viser en egen utstilling om musikeren. Jacksons musikalske arv, mediepersonligheten, skandalene, hudfarge – alt undersøkes i utstillingen. Jackson har i fem år vært den «mest innbringende døde musikeren» ifølge Forbes, og han har tjent to milliarder dollar siden han gikk bort i 2009. Plateselskapet Sony ransaker fortsatt katalogene etter uutgitt materiale, og står for tiden i en rettssak etter at en fan saksøkte dem og hevdet at tre låter på et posthumt 2014-album er sunget av en imitator. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse