Annonse
00:00 - 31. august 2018

Kunstnerliv på Aker brygge

Annonse

Kunstnerliv. Galleri Fineart, Aker Brygge, Oslo. Frem til 2. september.

En nyutkommet bok kalt Kunstnerliv, med intervjuer av 19 samtidskunstnere, er skrevet av tidligere redaktør for magasinet Kunst, Anne Marit Muri. Denne uken viser Galleri Fineart på Aker Brygge et rikt utvalg arbeider av alle kunstnerne, med fotoportretter tatt av Bjørn Wad. Blant kunstnerne finnes Håkon Bleken, Ingeborg Stana, Lars Elling, Ida Lorentzen, Håvard Homstvedt, Frank Brunner og Sverre Bjertnes.

Oda Bhar

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.