Annonse
00:00 - 10. august 2018

Kaurismäki møter Ariel Pink i en øde bar

Annonse

Jaakko Eino Kalevi: «Emotions in Motion» (Weird World/Playground, 2018)

Finske Jaakko Eino Kalevi er med sin skranglete og seige skogsdisko for lengst blitt en favoritt blant hipster, ikke hipster-generasjonen, og legger her listen høyt før sitt nye album i oktober. «Emotions in Motion» høres ut som Kaurismäki møter Ariel Pink i en øde bar, til tonene fra en melankolsk jukebox, men er like varm og likandes i produksjonen som tidligere. Ekstra pluss for fin saksofonering, selvsagt.

Ando Woltman

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.