Annonse
00:00 - 10. august 2018

Ikke enig med Peterson likevel

Annonse

På nittitallet skapte Laetitia Sadier og resten av Stereolab gode vibber med sin blanding av marxistiske slagord og musikk som sa blipp-blopp. Men gamle fans vendte seg brått mot Sadier da hun sa på Twitter at hun hadde litt sans for Canadas mest omtalte psykolog, Jordan Peterson (han som ber unge menn rydde rommet sitt, ja). Denne uken rykket artisten ut for å oppklare: Hun mente bare at Peterson må få lov til å mene det han mener uten å bli utsatt for personangrep, og hun er helt uenig med ham. Vi får tro at Twitter-brukerne som sa de ville kaste sine eksemplarer av Space Age Bachelor Pad Music nå er på vei til nærmeste platesjappe for å kjøpe nye.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse