Annonse
00:00 - 03. august 2018

(Ikke) dans eller dø

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Recording artist Drake attends the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/AMA2016/FilmMagic) - Jeff Kravitz/AMA2016
Annonse

Politiet i blant annet India, Spania, USA, Malaysia og De forente arabiske emirater, har de siste ukene advart folk mot å delta i den såkalte «Kiki-utfordringen» eller «In My Feelings-utfordringen», som går ut på å hoppe ut av en bil i fart og danse til Drakes nummer «In My Feelings», mens bilen fortsetter å kjøre. Flere har blitt skadet i danseakten – én falt ned i et hull i veien, mens en annen ble påkjørt. Vi får si som politiet i Mumbai skrev det på Twitter: Avstå fra ordensforstyrrelser or face the music!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse