Annonse
00:00 - 03. august 2018

(Ikke) dans eller dø

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Recording artist Drake attends the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/AMA2016/FilmMagic) - Jeff Kravitz/AMA2016
Annonse

Politiet i blant annet India, Spania, USA, Malaysia og De forente arabiske emirater, har de siste ukene advart folk mot å delta i den såkalte «Kiki-utfordringen» eller «In My Feelings-utfordringen», som går ut på å hoppe ut av en bil i fart og danse til Drakes nummer «In My Feelings», mens bilen fortsetter å kjøre. Flere har blitt skadet i danseakten – én falt ned i et hull i veien, mens en annen ble påkjørt. Vi får si som politiet i Mumbai skrev det på Twitter: Avstå fra ordensforstyrrelser or face the music!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse