Annonse
00:00 - 17. august 2018

Gratulerer med dagen, Madonna!

Annonse

To dager før 60-årsdagen sin la Madonna ut et bilde på Instagram hvor hun hadde en kake på hodet. The Sun reagerte raskt: «Ikke engang et smil» til offentligheten. Ikke engang et smil. Sky News hyller bursdagsbarnet ved å gå gjennom hennes såkalte «iconic looks» opp gjennom tidene. «Blondie Pixie», «Back to Black», sex-stilen (?) og en «nedtoning» på 90-tallet. For all del, ikke glem Britney-kysset, skriver Sky News. Men det må sies: Selv om Madonna har hatt på seg det ene antrekket etter det andre de siste 40 årene, har hun jammen fått til å lage en haug med fengende poplåter oppi det hele! Flere enn de aller fleste, til og med. 

 
Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse