Annonse
00:00 - 24. august 2018

Adjø, igle

Annonse

Denne uken startet med en god nyhet fra Oslos lokalpolitikere: Byrådsflertallet stemmer nei til kunstneren Bjarne Melgaards dødshus, som etter Melgaards og arkitektkontoret Snøhettas planer skulle bygges på Ekely – nøyaktig der kunstneren Edvard Munch bodde og jobbet i flere tiår. Samtidig fortalte Klassekampen at Munchmuseet vil utrede mulighetene for å gjenreise sveitservillaen Munch bodde i – et hus som skandaløst nok ble revet av kommunen i 1960, til fordel for en parkeringsplass. Denne ideen har i en årrekke hatt sterke talspersoner i Kultur-Norge, og notisredaksjonen stemmer i: Ja til gjenreising av Munchs gamle hus på Ekely.  

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.