Annonse
00:00 - 27. juli 2018

Snart kommer det tidshull utenfor operaen

I Jens Liens nye tv-serie dukker folk fra nær og fjern fortid opp utenfor operaen i Oslo. Serien er første norske satsing fra HBO Nordic. 

«Kanskje vi tenker at alt går til helvete, fordi vi har det så bra her? Liksom: Nå må det jo bryte sammen snart,» sier Jens Lien, om hvorfor de er så mange mer eller mindre dystopiske senarioer i samtidskulturen for tiden. Om det bryter sammen, får du kanskje svar på i Beforeigners på HBO Nordic i slutten av 2019.
Annonse

«Kanskje man ikke skal se så langt frem i fremtiden, men jobbe mer med det man har her og nå?»

Jens Lien tenker ut i luften utenfor Teknisk Museum på Kjelsås i Oslo, mens skolefrie barn raser rundt i vente på å få komme inn og prøve vitenskapelige kuriositeter fra fortid og fremtid. Regissøren, som er kjent for filmene Den brysomme mannen (2006) og Sønner av Norge (2011), har akkurat fått grønt lys for produksjonen av en tv-serie for HBO Nordic, og den skal utspille seg i fremtiden. Men som Lien presiserer, er det snakk om en «veldig, veldig nær fremtid».

– Type neste år?

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur