Annonse
00:00 - 27. juli 2018

Mykt og svært britisk

We Are Muffy: The Charcoal Pool (Tapete/Border, 2018)

Annonse

I en tid der De britiske øyer ser ut til å seile av gårde på sin helt egen sjø, lager duoen Angeline Morrison og Nick Duffy (ja, han fra The Lilac Time) stillferdig folk-musikk fra det gamle Albion, slik eksentriske blomsterbarn gjorde det i siste del av forrige århundre, og enda mer eksentriske mennesker før dem. Navn som The Incredible String Band er vanskelig å ikke nevne (selvsagt er det blokkfløyte her), men We Are Muffys debut byr på myk og svært britisk musikk som er sårt tiltrengt, også i dager som dette.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.