Annonse
00:00 - 06. juli 2018

Motvind

Annonse

Motvind 2018. Blå, Kafé Hærverk, Cappelens Forslag, Oslo. 6.–7. juli

Om ikke varmegradene eller festivalrusen har rukket å ta helt knekken på deg, kan protestfestivalen Motvind friste med et spennende program denne helgen. Festivalen startet som et horn i siden på norske selskapers involvering i kulturlivet (les: Statoil, Kongsberggruppen med flere), men er blitt en stadig sterkere scene for sjangeroverskridende musikk i alle sine former. Thurston Moore & Mats Gustafsson samt progg-veteranene Träd, Gräs & Stenar er blant navnene øverst på plakaten.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur