Annonse
00:00 - 20. juli 2018

Ikke ufortjent suksess

Annonse

PNL: À l’ammoniaque (QLF Records, 2018)

Den franske duoen PNL har etter hvert begynt å få en trofast fanskare her til lands også, på tross av språklige barrierer. I hjemlandet gjør de enorm suksess, og ikke ufortjent er det balladen «À l’ammoniaque» som herjer hjemlandet idet et fargesterkt VM-gull ble hentet hjem. Ademo og N. O. S, fra et sted i Paris’ forsteder, lager hypermoderne, emosjonell musikk, og omgir seg dessuten med et sterkt skjær av mystikk og artistisk vilje som lett lar seg oversette til alle språk.

Ando Woltmann

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse