Annonse
00:00 - 20. juli 2018

Ikke ufortjent suksess

PNL: À l’ammoniaque (QLF Records, 2018)

Annonse

Den franske duoen PNL har etter hvert begynt å få en trofast fanskare her til lands også, på tross av språklige barrierer. I hjemlandet gjør de enorm suksess, og ikke ufortjent er det balladen «À l’ammoniaque» som herjer hjemlandet idet et fargesterkt VM-gull ble hentet hjem. Ademo og N. O. S, fra et sted i Paris’ forsteder, lager hypermoderne, emosjonell musikk, og omgir seg dessuten med et sterkt skjær av mystikk og artistisk vilje som lett lar seg oversette til alle språk.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.