Annonse
00:00 - 20. juli 2018

Deportert blues

BC Camplight: I’m Desperate (Bella Union, 2018)

Annonse

Under navnet BC Camplight seilte Brian Christinzio opp til å bli en liten favoritt med popalbumet How to Die in the North i 2015. Siden har det ballet på seg for den smått eksentriske artisten, med selvpålagt, britisk eksil, bytte av statsborgerskap og tvungen brexit-deportasjon. Vel hjemme i foreldrenes kjeller i New Jersey har han visstnok spilt flipper mens hans fjerde album kokte på hybelkomfyren. Deportation Blues slippes i august.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.