Annonse
00:00 - 13. juli 2018

Bill.mrk.: Nye diskursive felt

Foto: Åsa Lundén / Moderna Museet
Annonse

Moderna Museet i Stockholm trenger en ny sjef. Denne uken sa Daniel Birnbaum opp etter åtte år på toppen av en av Skandinavias tyngste institusjoner. Birnbaum skal nå lede Acute Art i London, «et laboratorium som utforsker dialogen mellom teknologi og kunstverk», ifølge pressemeldingen. «Daniel har vært en filosofi i eksil siden jeg ble kjent med ham i 1993,» sier kurator og globetrotter Hans Ulrich Obrist i samme skrivelse, og legger til: «Filosofien behøver stadig nye diskursive felt for å skape sine begreper og gjøre dem produktive».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.