Annonse
00:00 - 27. juli 2018

Adjø feriebudsjett!

The Pretty Things: Bouquets from A Cloudy Sky: 50th Anniversary Box Set (Snapper/BMD, 2018)

Annonse

Rent personlig har jeg liten sans for både samlebokser og samle-kultur, men må ærlig innrømme en panisk rykning i øyekroken og noen ekstra guggdråper i munnen av denne lekkerbiskenen. The Pretty Things’ vidunderlige psych-skatt fra 1967, S.F Sorrow (alle rockeoperaers mor!), låter fremdeles bedre enn det meste, og de flott innpakkede singlene fra samme år holder samme, skyhøye nivå. Adjø feriebudsjett, du finner meg i sovepose utenfor den lokale platepusheren i morgen tidlig.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.