Annonse
00:00 - 08. juni 2018

Slipp ny-naivistene fri

Gruppeutstilling som ville tjent på mindre rigid kuratering.

Foto: Istvan Virag / RAM galleri
Annonse

Kunstnerne som nå stiller ut sammen på Galleri Ram i Oslo i utstillingen Nouveau Naïve er alle relativt nyetablerte. De gikk ut fra Kunstakademiet i Oslo i 2013 og 2014, men har likevel allerede rukket å gjøre seg bemerket på kunstscenen.

Utstillingen er enkel å se, men vanskelig å bli grepet av i sin nøkterne fremtoning. Den er litt kjedelig, rett og slett.

Et rom å gruble i. Nouveau Naïve består av tradisjonelt hengte bilder på vegg, tekstilbilder hengende fra taket ute i rommet, store papirarbeider som på det meste måler godt og vel to meter, samt tre nesten todimensjonale skulpturer eller tredimensjonale malerier, alt ettersom hvordan man ser dem (Heads and Tails I-III).

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.