Annonse
00:00 - 22. juni 2018

Rettssalsdrama

Annonse

Michelle og Robert King: The Good Fight. HBO Nordic

For en som tidlig på 1990-tallet, under NRKs ettkanalsregime og de ukentlige dosene med L.A. Law, ble programmert til betingelsesløs underkastelse for sjangeren «rettssalsdrama», betydde Michelle og Robert Kings serie The Good Wife (2009 – 2016) mange ulineære kvelder i HBOs vold. Da jeg endelig var igjennom (syv sesonger med mer enn 20 episoder i hver!), kunne jeg begynne å leve igjen. Inntil nå. For de har jo laget en spin-off, ekteparet King. The Good Fight heter den. To sesonger ligger på HBO. Jeg hører allerede saksofonene fra L.A. Law-introen spille i hodet, og mister min frie vilje. Inntil videre er livet avlyst.

Olaf Haagensen

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

«Hun setter seg på beaten, og eier den.»