Annonse
00:00 - 15. juni 2018

Punk-hyllest til Rekdal

Annonse

Skalla: «Rekdal» Søt musikk, 2018

Oslo-punkerne Skalla foregriper sommerens store begivenhet med en passiv-aggressiv hyllest til Kjetil Rekdals straffescoring i Frankrike ’98. «Da Rekdal scorte, ble jeg hel», lyder omkvedet, og bringer tilbake lengsel og minner fra en bekymringsfri tid da sommerferiene varte for evig. Og jaggu dukker ikke Arne Scheie opp i et uavklart sample på det som må være en av de mer ok fotballsangene skrevet her til lands. Nå sier ikke dét all verdens, men Skalla bringer i hvert fall frem lysten til å sprute øl på noen. Gjerne foran en storskjerm.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse