Annonse
00:00 - 22. juni 2018

Powerpop fra Moss

Annonse

Beezewax: «Rainbows». Sellout! Music, 2018

Litt tilfeldig bumpet hjernen nylig borti et band det var lenge siden den hadde brydd seg om. Og gjenhørsgleden var stor! Beezewax fra Moss huskes nok best for sin intrikate powerpop og vokalist Kenneth Ishaks silkemyke vokal, et band med større appell ute i verden enn hjemme, men samtidig innehavere av en kul sjarm bare småby-Norge kan by på. Til høsten slippes nytt album og singelen «Rainbows» er en finfin påminnelse om hvor David kjøpte kraftpop-ølet sitt.

Ando Woltmann 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.