Annonse
00:00 - 08. juni 2018

Populær spiller med sangstemme

Annonse

Den spanske fotballspilleren Sergio Ramos har fått mange fans de siste ukene, særlig i Liverpool-distriktet samt i ekstreme undergrunnsmiljøer i Norge. Nå kan fansen glede seg over at Ramos også deler sitt musikalske talent med verden, gjennom den flotte VM-sangen «Otra estrella en tu corazón». Sangen er allerede en megahit på Youtube, den er utgitt i samarbeid med Demarco Flamenco, og videoen inneholder en rekke gulløyeblikk fra Ramos’ strålende fotballkarriere. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.