Annonse
00:00 - 29. juni 2018

Nye punkter på Oslos turistruter

Annonse

Ved NRKs tv-aksjon i fjor slo 182 superfans seg sammen og hostet opp hele 109 901 kroner for et originalmanus til tv-serien Skam. Regissør og manusforfatter Julie Andem skal ha blitt så rørt at hun også ga dem manus med kommentarer fra to valgfrie episoder av suksesserien. Nå har entusiastene gitt to av de tre manusene til Nasjonalbiblioteket, så da er det bare vente seg køer rundt kvartalet av danske fanatikere som vil ta på Andems skaperverk etter å ha besøkt det gamle settet på Hartvig Nissen videregående skole. Vi foreslår å benytte Segway for turen imellom.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.