Annonse
00:00 - 29. juni 2018

Nå nå, Albarn

Annonse

Gorillaz: The Now Now
(Parlophone, 2018)

Bak det mystiske psevdonymet «Joseph» dukket plutselig det nye albumet til Gorillaz opp i innboksen. En slags tilleggsgave til fjorårets noe langdryge album, Humanz. Mer snerten og spontan i formen, med færre gjester, er The Now Now et fint lydspor til å seile inn sommeren til. Om ikke like brennhete som tidligere, er fortsatt Damon Albarn og Jamie Hewlett fortsatt skuddsikre leverandører av høy pop-kvalitet. Gorillaz topper dessuten plakaten på Roskilde som går av stabelen denne uken.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.