Annonse
00:00 - 29. juni 2018

Nå nå, Albarn

Annonse

Gorillaz: The Now Now
(Parlophone, 2018)

Bak det mystiske psevdonymet «Joseph» dukket plutselig det nye albumet til Gorillaz opp i innboksen. En slags tilleggsgave til fjorårets noe langdryge album, Humanz. Mer snerten og spontan i formen, med færre gjester, er The Now Now et fint lydspor til å seile inn sommeren til. Om ikke like brennhete som tidligere, er fortsatt Damon Albarn og Jamie Hewlett fortsatt skuddsikre leverandører av høy pop-kvalitet. Gorillaz topper dessuten plakaten på Roskilde som går av stabelen denne uken.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

«Dette handler i stor grad om det kulturelle og historiske grunnfjellet, med bygdedyr og jantelov.»