Annonse
00:00 - 29. juni 2018

Mezzosopran blir leder

Annonse

Mezzosopranen Marianne Beate Kielland skal være kunstnerisk leder for Risør kammermusikkfest 2019.  Hun har mer enn 40 plateinnspillinger bak seg, og har jobbet med flere av de største dirigentene og orkestrene i verden. Kielland, som i en periode var fast spaltist i Morgenbladet, setter to rekorder i Risør: Den første festivallederen som er sanger, og den første som er kvinne. «Jeg ønsker å skape en festival der det vokale blir gjennomgangstema. Det finnes en stor skatt av vokalmusikk der ute, og mye av dette ønsker jeg å gi til publikum», sier Kielland i pressemeldingen. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.