Annonse
00:00 - 01. juni 2018

Industri, ikke opera

Annonse

Her på notis følger vi nysgjerrig med på den rike floraen av lokalhistoriske bøker som blir lansert i Norge. I dag videreformidler vi en oppklaring av en misforståelse. Romerikes Blad er kilden, for litt uti mai omtalte avisen lanseringen av operasjef Bjørn Simensens bok Operasjefen. Dette var feil. Den lanserte boken var egentlig Industrieventyret Fossum Fabrikker i Nordkisa, skrevet av Gunnar Horverak. Lanseringen fant sted på Nordkisa, og boken er et viktig lokalhistorisk dokument, skriver avisen.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur