Annonse
00:00 - 15. juni 2018

Godt nytt fra «Spaceman»

Annonse

To nye låter, en ny video
 

Alienation er et flott ord på engelsk, som på norsk blir det litt trøttere fremmedgjøring. Det er uansett dette ordet jeg tenker på, når Spiritualizeds triste frontmann Jason «Spaceman» Pierce kjører rundt i bil i ørkenen i USA/Mexico i en vintage astronautdrakt, i videoen til «I’m Your Man». Dette fantastiske bandet slipper to nye sanger, og de låter nøyaktig som før. Altså gode nyheter. Den nevnte «I’m Your Man» er forøvrig en ærlig slektning av Leonard Cohens låt med samme navn: «But if you want wasted, faded, uneducated / Doing the best that he can / I’m your man», synger Pierce mot kaktusene, mens krusifikset i bakspeilet svinger. 

Marius Lien

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse