Annonse
00:00 - 04. mai 2018

Uheldig låtvalg

Annonse

Denne uken ble det kjent at den britiske dagligvarekjeden Sainsbury slår seg sammen med konkurrenten Asda. Rett før Sainsbury-sjef Mike Coupe skulle intervjues om avtalen, ble han filmet mens han sang «We’re in the money» fra musikalen 42nd Street. Teksten går som følger: «We’re in the money, the sky is sunny, let’s lend it, spend it, send it rolling along.» Ettersom flere Asda-ansatte frykter å miste jobben, var det lille musikalnummeret langt fra betryggende. Coupe har siden unnskyldt låtvalget. BBC fulgte opp med en liste på musikalsanger han heller burde valgt, blant annet «Sue Me» fra Guys and Dolls.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur