Annonse
00:00 - 11. mai 2018

Trim for yngre

9th April 1949: Ballet dancers, Sir Paul Dukes, Pamela Fawn and Julia Warrack, during a yoga demonstration. (Photo by Harold Clements/Express/Getty Images) xx. xx. Harold Clements/Getty Images
Annonse

Notisredaksjonen har vært i utlandet, og kan melde fra et av Londons hippeste hoteller at blokkjede – teknologien bak digitalvalutaen bitcoin – nå er koblet sammen med yoga. På et arrangement senere i mai skal «45 minutter med bevissthetsrensende yoga etterfølges av et ekspertpanel om blokkjede som et hemmelig våpen for sosiale forbedringer». Hører dere, Tøyen Startup Village?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur

Disse intellektuelle tradisjonene er fullstendig ignorert innenfor akademia