Annonse
00:00 - 18. mai 2018

Spraylakk og tålmodighet

Marius Martinussen: Simple Complex. Galleri LNM, Oslo. Til 3. juni.

Annonse

Marius Martinussen: Simple Complex. Galleri LNM, Oslo. Til 3. juni.

Dybdesansen får kjørt seg i møte med Marius Martinussens store malerier på Galleri LNM. Med maskeringstape, spraylakk og tålmodighet, bygger Martinussen opp dype billedrom som kan minne om endeløs origami, eller viltvoksende krystaller, eller blafrende bannere, eller lyset i protestantiske katedraler. Overraskende fargemøter og skarpe vinkler sørger for at helheten aldri ramler ut i ren penhet. Dette er bilder til å synke inn i og drømme seg bort i. Vriene lønnsforhandlinger? Krev at sjefen kjøper en Martinussen til pauserommet!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

vi har nå latt en annen avdeling behandle klagen for å sikre at den ses på med nye øyne.