Annonse
00:00 - 11. mai 2018

Skam i skoleverket

Annonse

Du trodde kanskje det var nok Skam nå? Å nei! Denne uken kommer boken Dramaserien Skam. Analytiske perspektiver og didaktiske muligheter – en antologi om hvordan NRKs ungdomsserie kan brukes i klasserommet. «Et særlig trekk ved Skam er seriens eksplisitt polyfone og dialogiske form, som blant annet kommer til uttrykk ved dens mange intertekstuelle referanser,» leser vi i forordet, og videre at serien, «som en særegen postmoderne tekst, kan brukes for å trene elever i intertekstuell lesing.» Kjør debatt!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.