00:00 - 25. mai 2018

Nattogdagerne kommer

En teatersjef «uttaler seg meget kritisk til at statlige kulturinstitusjoner nå foreslås overført til det fylkeskommunale nivået» – dette må vel være noe for kulturredaksjonen, tipser en kollega, som har fått reklame for tidsskriftet Plans temanummer om regionreformen. Men så ble vi i stedet fascinert av at tidsskriftet Plans nye redaktør er Ivar Winther, tidligere filmanmelder i utelivsblekka Natt & Dag. Fra før har Natt&Dag-profilen Harald Grenne anselig fartstid som redaktør i Kreativt Forum, og N&Ds tidligere filmredaktør Gaute Brochmann har tatt roret i Arkitektur N. Notisredaksjonens trend- og analyseseksjon spår med andre ord at vi står foran den totale nattogdagifisering av norske fagblader. Følg med!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse