Annonse
00:00 - 25. mai 2018

Nattogdagerne kommer

Annonse

En teatersjef «uttaler seg meget kritisk til at statlige kulturinstitusjoner nå foreslås overført til det fylkeskommunale nivået» – dette må vel være noe for kulturredaksjonen, tipser en kollega, som har fått reklame for tidsskriftet Plans temanummer om regionreformen. Men så ble vi i stedet fascinert av at tidsskriftet Plans nye redaktør er Ivar Winther, tidligere filmanmelder i utelivsblekka Natt & Dag. Fra før har Natt&Dag-profilen Harald Grenne anselig fartstid som redaktør i Kreativt Forum, og N&Ds tidligere filmredaktør Gaute Brochmann har tatt roret i Arkitektur N. Notisredaksjonens trend- og analyseseksjon spår med andre ord at vi står foran den totale nattogdagifisering av norske fagblader. Følg med!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.