Annonse
00:00 - 04. mai 2018

Musikk for en togtur til evigheten

Annonse

Jon Hopkins:Singularity, Domino Records, 2018

Han skynder seg langsomt, briten Jon Hopkins. Både musikalsk og på utgivelsesfronten. Fem år har gått siden den høyt applauderte Immunity, og serie-oppfølgeren er virkelig verdt ventetiden. Ord blir ofte dvaske når man skal beskrive denne formen for ambient, elektronisk musikk, men lyden av Singularity er faktisk en form for reise. Musikk som fungerer like godt på lydanlegget en sen nattetime på kontoret som glanende ut av vinduet på en togtur til evigheten.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur