00:00 - 04. mai 2018

Forklaringen på Netflix' kjedelige filmer

Strømmetjenester i Norge er dømt til å ha dårlig filmutvalg. 

Gjesp. Mange klager på det dårlige filmutvalget til Netflix, der titler med Adam Sandler (til høyre) er blant de mest populære. Men det finnes kvalitetsfilm andre steder. Her fra filmen 50 First Dates. Foto: Columbia TriStar Film / Filmweb

I 2012 hadde Lars Ole Kristiansen en drøm for internett. Han så for seg et grenseløst cinematek, en endeløs kino, et utømmelig filmbibliotek, der et imponerende utvalg kvalitetsfilm, fra hele verden, var tilgjengelig på et øyeblikk.

Kristiansen trodde til og med at drømmen kunne bli til virkelighet.

Entusiastisk gikk han i gang med den nye jobben han hadde fått på si, som programsjef for den norske versjonen av Mubi, en strømmetjeneste for kvalitetsfilm, der én ny film legges ut hver dag og kan sees i 30 dager før filmen blir borte.

Annonse