Annonse
00:00 - 04. mai 2018

Forklaringen på Netflix' kjedelige filmer

Strømmetjenester i Norge er dømt til å ha dårlig filmutvalg. 

Gjesp. Mange klager på det dårlige filmutvalget til Netflix, der titler med Adam Sandler (til høyre) er blant de mest populære. Men det finnes kvalitetsfilm andre steder. Her fra filmen 50 First Dates. Foto: Columbia TriStar Film / Filmweb
Annonse

I 2012 hadde Lars Ole Kristiansen en drøm for internett. Han så for seg et grenseløst cinematek, en endeløs kino, et utømmelig filmbibliotek, der et imponerende utvalg kvalitetsfilm, fra hele verden, var tilgjengelig på et øyeblikk.

Kristiansen trodde til og med at drømmen kunne bli til virkelighet.

Entusiastisk gikk han i gang med den nye jobben han hadde fått på si, som programsjef for den norske versjonen av Mubi, en strømmetjeneste for kvalitetsfilm, der én ny film legges ut hver dag og kan sees i 30 dager før filmen blir borte.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Man fryser på ryggen av Ratkjes metalliske lydeffekter.