Annonse
00:00 - 04. mai 2018

Et viktig stykke musikkhistorie

Annonse

Morton Subotnick + Hal Clark. Henie Onstad Kunstsenter, Høvikodden. Søndag 6. mai, kl. 13.00

To titaner i samtidsmusikken møtes på Henie Onstad denne søndagen, stedet som gjennom sin fremheving av elektronisk, nyskapende musikk på 60- og 70-tallet spilte en avgjørende rolle for å etablere kunstuttrykket i Norge. Subotnick fremfører sine teknologiske mesterverk Silver Apples of the Moon (1967) og A Sky of Cloudless Sulphur (1978), og Clark vil foredra om historien til Norsk Studio for Elektronisk Musikk, der han selv var lydmester. Et viktig stykke musikkhistorie, dette.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse