Annonse
00:00 - 11. mai 2018

En ny norgesvenn

Annonse

Ikke før var hun ute av døra, så kommer hun igjen. Vi har en ny norgesvenn. Navnet er Laurie Anderson. Sist var hun å se på blant annet Munch-museet, denne uken ble det annonsert at hun i september skal stå for la grande finale under Ultimafestivalen. Anderson slo seg opp og frem i New Yorks musikk- og kunstmiljø i siste halvdel av 1970-tallet. Hun er multiinstrumentalist, kjent for både rock og eksperimentell avantgarde, hun har skrevet bøker og laget filmer, stått på teaterscenen og gjort performance. Og nå er hun, endelig, en norgesvenn. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur

Disse intellektuelle tradisjonene er fullstendig ignorert innenfor akademia