Annonse
00:00 - 18. mai 2018

Døsig, varmt og en splæsj psykedelisk

Annonse

Jungle: House in LA (XL Recordings, 2018)

Sett med norske musikkbriller foregår det en ny folkevandring til Los Angeles om dagen, stedet å være for produsenter og hit-makere. Dessuten tar utsikten fra villaene i åssiden seg veldig godt ut på instagram, da. Jeg vet ikke om de spøker med dette i den ultra-stiliserte videoen til sin nye låt, men det låter i hvert fall fryktelig fint av London-gruppens nye singel. Døsig, varmt og en splæsj psykedelisk. 

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur