Annonse
00:00 - 06. april 2018

Verdt en løpetur

Annonse

Amen Dunes: Freedom, Sacred Bones Records/Playground, 2018

Man løper kanskje ikke til butikken etter amerikansk indierock lenger, men Amen Dunes’ Freedom er så absolutt verdt en liten joggetur. Damon McMahons femte album er en fjelltopp i karrieren, en kulminering av hans inderlige patos og musikalske preferanser i hypnotisk samspill. En plate som mener det den byr på, et sted mellom The War on Drugs’ landeveisrock, Simple Minds’ sang fra klippekantene og svenske sad boys på tur i følelseskrattet.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur