Annonse
00:00 - 20. april 2018

Tommelen opp for dobbeltnavn-generasjonen

Annonse

Havene: Feig, Blanca Records, 2018

«Herregud, så flinke ungdommen er i dag», hvisket en voksen kollega nylig. Jeg nikket og tenkte på Havene, som akkurat hadde dumpet inn i boksen. De kan jo til og med spille jazz! Amalie Holt Kleive, Arne Toivo Fjose og Martin Wright Thorsen er alle spillere i det stadig blomstrende musikkmiljøet i Bergen, og blander jazzutdanning med erfaring fra popmusikken. «Feig» er en kantete og skjev sak, som fortsetter å vokse i ørene etter gjentatte avspillinger, og som gjør skam på sin tittel. Tommelen opp for dobbeltnavn-generasjonen.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Mer fra Kultur

Magnus er et forbilledlig kompakt stykke norsk tv-komikk.