Annonse
00:00 - 20. april 2018

Tommelen opp for dobbeltnavn-generasjonen

Annonse

Havene: Feig, Blanca Records, 2018

«Herregud, så flinke ungdommen er i dag», hvisket en voksen kollega nylig. Jeg nikket og tenkte på Havene, som akkurat hadde dumpet inn i boksen. De kan jo til og med spille jazz! Amalie Holt Kleive, Arne Toivo Fjose og Martin Wright Thorsen er alle spillere i det stadig blomstrende musikkmiljøet i Bergen, og blander jazzutdanning med erfaring fra popmusikken. «Feig» er en kantete og skjev sak, som fortsetter å vokse i ørene etter gjentatte avspillinger, og som gjør skam på sin tittel. Tommelen opp for dobbeltnavn-generasjonen.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

vi har nå latt en annen avdeling behandle klagen for å sikre at den ses på med nye øyne.