Annonse
00:00 - 20. april 2018

Nytt liv i København

B&W’s old welding hall Copenhagen Contemporary 2018. Photo: Katrine Jungersen Hansen . B&W’s old welding hall Copenhagen Contemporary 2018. Photo: Katrine Jungersen Hansen
Annonse

Copenhagen Contemporary markerte seg som et av Københavns mest interessante visningssteder for kunst i stor skala i løpet av sine atten måneder i københavneravisenes gamle papirlager. I fjor sommer ble de fortrengt av boligutbygging, men denne uken kom nyheten om at en fast plass er funnet – i verftet Burmeister & Wains 7000 kvadratmeter store gamle sveisehall på Refshaleøen. Om noen trengte ytterligere motivasjon for en spasertur forbi Christiania og nye Noma, åpner utstillinger med kunstner/lekeplassutvikler-trioen Superflex og filmkunstneren Doug Aitken 28. juni.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.