Annonse
00:00 - 20. april 2018

Nytt liv i København

B&W’s old welding hall Copenhagen Contemporary 2018. Photo: Katrine Jungersen Hansen . B&W’s old welding hall Copenhagen Contemporary 2018. Photo: Katrine Jungersen Hansen
Annonse

Copenhagen Contemporary markerte seg som et av Københavns mest interessante visningssteder for kunst i stor skala i løpet av sine atten måneder i københavneravisenes gamle papirlager. I fjor sommer ble de fortrengt av boligutbygging, men denne uken kom nyheten om at en fast plass er funnet – i verftet Burmeister & Wains 7000 kvadratmeter store gamle sveisehall på Refshaleøen. Om noen trengte ytterligere motivasjon for en spasertur forbi Christiania og nye Noma, åpner utstillinger med kunstner/lekeplassutvikler-trioen Superflex og filmkunstneren Doug Aitken 28. juni.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.