Annonse
00:00 - 06. april 2018

Klarer ikke å slette Facebook

Folk i musikkbransjen sier de vil slette Facebook. Foreløpig blir det med snakket.

Illustrasjon: Ellen Lande Gossner
Annonse

«Hvis jeg ikke jobbet i Borealis, ville jeg slettet det.»

Peter Meanwell snakker om Facebook. Den kunstneriske lederen i Borealis, en festival for eksperimentell musikk i Bergen, skrev forrige uke et innlegg i The Guardian om noe han har observert de siste ukene. Samtidig som massene, i kjølvannet av Cambridge Analytica-avsløringene, har begynt å frykte hva informasjonen de gir til Facebook brukes til, har Meanwell sett en tiltagende samtale i musikkmiljøet: Mange sier at de nå vurderer å slette Facebook. Men, sier Meanwell:

– Det er fortsatt bare samtaler – på Facebook.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.