Annonse
00:00 - 06. april 2018

Klarer ikke å slette Facebook

Folk i musikkbransjen sier de vil slette Facebook. Foreløpig blir det med snakket.

Illustrasjon: Ellen Lande Gossner
Annonse

«Hvis jeg ikke jobbet i Borealis, ville jeg slettet det.»

Peter Meanwell snakker om Facebook. Den kunstneriske lederen i Borealis, en festival for eksperimentell musikk i Bergen, skrev forrige uke et innlegg i The Guardian om noe han har observert de siste ukene. Samtidig som massene, i kjølvannet av Cambridge Analytica-avsløringene, har begynt å frykte hva informasjonen de gir til Facebook brukes til, har Meanwell sett en tiltagende samtale i musikkmiljøet: Mange sier at de nå vurderer å slette Facebook. Men, sier Meanwell:

– Det er fortsatt bare samtaler – på Facebook.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.