Annonse
00:00 - 27. april 2018

Holdbar musikk i ny innpakning

Annonse

Fra Lippo Lippi:Golden Slumbers – The Very Best Of, Rune Grammofon, 2018

Pop-helter fra 80-tallet samler noen tråder og byr på holdbar musikk i ny innpakning. Fra Lippo Lippis sofistikerte pop var lenge spådd å følge opp a-has internasjonale suksess, og duoen endte opp i Los Angeles med det nå nylig avdøde Steely Dan-medlemmet Walter Becker som produsent. Likevel ble det med forsøket, uten at musikken har forvitret av den grunn. Med sin Beatles-inspirerte tittel og et særdeles stilig omslag er Golden Slumbers en gylden anledning til å gjenoppdage den norske pophistorien fra et annet perspektiv. I tillegg gis det ut en CD med sjeldenheter og en gysla fin syvtommer med Youtube-hiten «Stitches and Burns».

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse