Annonse
00:00 - 27. april 2018

Holdbar musikk i ny innpakning

Annonse

Fra Lippo Lippi:Golden Slumbers – The Very Best Of, Rune Grammofon, 2018

Pop-helter fra 80-tallet samler noen tråder og byr på holdbar musikk i ny innpakning. Fra Lippo Lippis sofistikerte pop var lenge spådd å følge opp a-has internasjonale suksess, og duoen endte opp i Los Angeles med det nå nylig avdøde Steely Dan-medlemmet Walter Becker som produsent. Likevel ble det med forsøket, uten at musikken har forvitret av den grunn. Med sin Beatles-inspirerte tittel og et særdeles stilig omslag er Golden Slumbers en gylden anledning til å gjenoppdage den norske pophistorien fra et annet perspektiv. I tillegg gis det ut en CD med sjeldenheter og en gysla fin syvtommer med Youtube-hiten «Stitches and Burns».

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Sommerkampanje med 50% rabatt på abonnement. Trykk her for bestilling.