Annonse
00:00 - 27. april 2018

Hjemme Med Dama hele helgen

Annonse

Jan-Fredrik Bjerks Hjemme Med Dama Records (HMD) har markert seg med en rekke fine og snurrige kassettutgivelser de siste par årene, og dunker nå til med en saftig weekender 27. og 28. april, på The Villa, Revolver og Oslovelo. Lanseringer, konserter og klubbarragementer proppet med skakke beats og store smil. Festivalen topper seg med den tyske tekno-produsenten Florian Kupfer på The Villa lørdag natt. Det er med andre ord bare å børste støvet av den gamle Sanyo-en og møte opp.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.