Annonse
00:00 - 06. april 2018

Gull som glitrer

Annonse

Band of Gold: Where’s the Magic, Jansen Plateproduksjon, 2018

De høye forventningene til Band of Golds oppfølgeralbum innfrir, og duoen har så langt mottatt stående applaus for Where’s The Magic. Albumet kan muligens ved første lytt fremstå som den noe odde, minimalistisk stesøsteren til den prisvinnende debuten, men som vanlig finnes det gull subtilt gjemt i rillene. Mindre sjangerbestemt låtskriving, men desto mer groove og musisering – det låter både vågalt nytt og kjent og kjært fra to av Norges flotteste musikere, Nina Mortvedt og Nikolai Hængsle. Magien lever.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.