Annonse
00:00 - 13. april 2018

En fremtidens artist

Annonse

Jakob Ogawa:Velvet LightPlayground Music, 2018

Det kan selvsagt diskuteres, men selv holder jeg en forsiktig knapp på perioden rundt det uutgitte albumet Camille (1986) som Princes aller beste. Noe sier meg at Jakob Ogawa er på mitt lag. Hans nye single «Velvet Light» er i hvert fall en herlig smygare med sine røtter plantet i den avstumpede 80-talls soulen som fremdeles tar opp mye av tiden på mitt eget stereoanlegg. «Vakker bedroom-pop» skriver plateselskapet, vi høyner med adjektivene uanstrengt og forfriskende. En fremtidens artist.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.