Annonse
00:00 - 20. april 2018

Destillert Oslo-sommer

Annonse

Label: «Summer Went Wrong», Safe & Sound Recordings, 2018

Var det et lite blaff av sommer jeg kjente på kinnet i lunsjpausen? Forsterket av Oslo-bandet Labels årlige sommerslager på øret? Jeg føler at jeg har skrevet denne saken før, men det gjør ingenting når den meritterte kvintetten med sommerlåter som spesialitet fortsetter å levere destillert Oslo-sommer av gylden årgang. «Summer Went Wrong» er musikalsk solkrem slik Euroboys pleide å smøre seg inn med, lyden av en hangover som kun et bad i Oslofjorden kan kurere.

Ando Woltmann

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

«Dette handler i stor grad om det kulturelle og historiske grunnfjellet, med bygdedyr og jantelov.»