Annonse
00:00 - 02. mars 2018

Het kandidat til Den gylne L

Annonse

Turbonegro: Rocknroll Machine. Universal Music 2018

For to år siden delte Morgenbladet ut Den gyldne L – prisen for årets beste liner notes: Beglomeg vant, og nå diskuteres det om prisen skal bli delt ut for 2018. I så fall er Turbonegro en het vinnerkandidat, med The official guide to Rocknroll Machine. Bassist Happy Tom og gitarist Euroboy går igjennom platen låt for låt, og resultatet er et kaotisk stikart til musikkhistorien. Om «On the Rag» skriver Euroboy: «The song is uptight and nasty, but when the song’s character discover pot at the end, we needed something with a more cruising, groovy vibe to lift her off the misery, and came up with this cool neo-psychedelic surfpunk-riff. It reminds me of DEVO.»

Marius Lien

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Kultur

Disse intellektuelle tradisjonene er fullstendig ignorert innenfor akademia